Klyhns Sliberi

Præsisionsslibning og kvalitetsmåling af skarphed

Kunde referencer

YO!SUSHI

 

Jeg har brugt Michael som fast knivsliber for mit sushi-køkken de sidste 2 år (siden 2017). 

Gennem de sidste 20 år har jeg brugt mange andre knivslibere i mine køkkener, og Michael er uden sammenligning den bedste, mest pålidelige, mest pligtopfyldende knivsliber jeg har mødt. Michael leverer et perfekt, gennemarbejdet og holdbart resultat hver eneste gang, og vi har i fællesskab et fantastisk samarbejde. Jeg kan uden begrænsninger anbefale Michael, som den bedste partner, hvis man går efter de skabeste knive.

For uddybelse kan jeg kontaktes på mail...

 

Jesper Mikkelsen

Head Chef 

YO!SUSHI

Copenhagen Airport 

jesper.mikkelsen@ssp.dk

Select Service Partner Danmark A/S

 

Michael Klyhn Orkild fra Klyhns Sliberi har slebet alle vores knive siden 2017. Det er ganske overraskende, at han med sine slibemetoder forlænger både vores traditionelle køkkenknive og de dyre kvalitetsknives levetid markant. Kokkene i en af restauranterne har i tillæg konstateret at, ikke nok med at knivene er skarpere end de var vant til men, at selve skarpheden også holder i længere tid end tidligere.

Kvaliteten er i top, og jeg oplever højt serviceniveau, uanset hvor mange knive der skal slibes i en travl hverdag i lufthavnen. 


Sådan siger Teknisk Ansvarshavende for Air & Rail i SSP Dennis Kastrup, der har ansvar for 8 restauranter og lounges i Københavns lufthavn. Select Service Partner Danmark A/S, til daglig SSP, er en international service provider, der har mange års erfaring i restaurationsbranchen for rejsende.

Kære Klyhn sliberi

 

Jeg har nu haft mine knive i 20 år. Jeg har prøvet forskellige rullende sliberi og de store steder mange gange med en NÅ følelse. 

 

Aldrig har mine knive haft det bedre, siden de har været i dine hænder, dette er blevet til 2 gange nu, 2 sving med stryge stålet og de er køreklar. Man kan se at det er et håndværk der betyder noget. Du tager hensyn til kniven stålet og ikke mindst træet, som lige får en lille olie behandling ved behov. Om det er en lille, lang, stor, kraftig eller bølget kniv, gåes der ikke ned på den professionelle behandling heraf. 

Aldrig har jeg kunnet anbefalet et sliberi som her, på det kraftigste. I håb om et bedre liv For mine knive, 1000 tak for den bedste service🔪👩🏼‍🍳❤️

 

De bedste hilsner

Mette Hjort, køkkenchef

-slave til køkkenet og knivene-